Over het congres

Het LUMC, Janssen Campus Nederland en Galapagos organiseren op 9 november 2020 in samenwerking met het Leiden Bio Science Park het eerste Leiden Bio Science Congress.

Het Leiden Bio Science Park wordt gevormd door een grote variëteit aan onderzoeks- en onderwijsinstellingen en bedrijven die zich richten op gezondheid.

Het Leiden Bio Science Park is bovendien een integraal onderdeel van het landschap van onderwijs, bedrijven en wetenschap in de provincie Zuid-Holland. Optimale samenwerking tussen al deze partijen onderling, maar ook met beleidsmakers zoals het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport en Economische Zaken & Klimaat, bevordert een aantrekkelijk innovatieklimaat.

Goede samenwerking biedt tevens betere mogelijkheden voor (toekomstige) werknemers om vaardigheden te ontwikkelen die de huidige arbeidsmarkt vereist.

 

Tijdens het Leiden Bio Science Congress worden al deze partijen bij elkaar gebracht en komen de volgende vragen aan bod:

  • Hoe kunnen we de samenwerking tussen de relevante partijen binnen en buiten het Leiden Bio Science Park verbeteren?
  • Hoe kunnen we samenwerken om talent ontwikkeling en werkgelegenheid te stimuleren en faciliteren?

 

 


 

Jacqueline Ton
Directeur Directoraat
Onderzoeksbeleid (LUMC)

Bart van Zijll Langhout
Campus Lead
Janssen Campus The Netherlands

Onno van de Stolpe
CEO
Galapagos

Ida Haisma
Directeur
Leiden Bio Science Park

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten